Снимка PexelsТова ще бъдат първите санкции, наложени на Русия от администрацията на

...
Снимка PexelsТова ще бъдат първите санкции, наложени на Русия от администрацията на
Коментари Харесай

Очаква се САЩ да наложат санкции на Русия за отравянето на критика на Кремъл Алексей Навални

Снимка Pexels

Това ще бъдат  първите наказания, наложени на Русия от администрацията на Байдън.

Очаква се Съединени американски щати да наложат още наказания в допълнение към тези, които постановат дружно с Европейски Съюз.

Очаква се Съединени американски щати да наложат наказания на Русия за отравянето на рецензия на Кремъл Алексей Навални . Това заяви " Ройтерс " в понеделник, като цитира свои източници. Очакваше се Съединени американски щати да наложат наказания по две изпълнителни заповеди - 13661, издадена след нашествието на Русия в Крим през 2014 година, само че предоставяща необятни управляващи за наказания против съветски чиновници и 13382, издадена през 2005 година за битка с разпространяването на оръжия за всеобщо заличаване.

Вероятно налагането на глобите ще се случи  в съгласуваност с Европейския съюз . Мерките и точният график на налагането им ще бъдат конкретизирани от управляващите на Съединени американски щати и Европейски Съюз през идващите дни.

Тези наказания ще бъдат  първите наказания, наложени на Русия от администрацията на Байдън  и ще зададат звук на политиката ѝ към Москва в бъдеще. Те ще отбележат очевидно  отклоняване от метода на администрацията на предходния президент  Доналд Тръмп, която отхвърли да наложи санкции за отравянето и се отхвърли от директна борба с Русия по отношение на нейните незаконни дейности.

Администрацията на  Байдън се пробва да изпрати " мощно обръщение " по отношение на правата на индивида  и значимостта да работи дружно със съдружниците с тези наказания и има проекти за справяне с по-широк набор от провокации, сложени от Русия през идващите седмици, показали представителите на администрацията.

Съединени американски щати не постановиха никакви наказания против Русия поради отравянето на Навални, само че Европейски Съюз наложи наказания предходната година. Очаква се Съединени американски щати да наложат още наказания в допълнение към тези, които постановат дружно с Европейски Съюз, тъй че Съединени американски щати и Европейски Съюз да са на равни начала, когато става въпрос за налагане на ограничавания на Русия.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР